Nordlux Dicte Væglampe

Lampefarve: Beige

429,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Dicte Væglampe"

Nordlux Dicte Væglampe indgår i en spændende tekstillampeserie, der deles med den samme skærmløsning i plisseret håndbundet bomuld.

Dicte-serien omfatter også bordlamper, pendler og gulvlamper og disse lamper har en særlig varme og et hjemligt præg.

Tekstil slipper lysstråler gennem og lampen giver en behagelig og diffus belysning, der er især velegnet til at skabe en hyggelig stemning i boligrum.

Nordlux Dicte Væglampe har en integreret praktisk hylde i sortlakeret metal og USB-port til opladning af elektroniske enheder.

Vælg mellem to smukke farvenuancer af lampeskærm.

Ser relaterede Pendel i samme serie her. 

Spænding: 230V
Fatning: E14
Klasse: Klasse 2 (Dobbelt isoleret)
Max. wattage: 40W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal/Tekstil
Størrelse: Ø21cm/B:21cm/ H:37,5cm, Fremspring - 24cm
Ledningslængde: 150cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.