Nordlux Canto Maxi2 Væglampe

Lampefarve: Messing

524,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Canto Maxi2 Væglampe"

Nordlux Canto Maxi2 væglampe er en supermoderne vægbelysning med sit minimalistiske look, der giver et godt og smukt lys. Den skulpturelle formet lampekrop skjuler to lyskilder, der lyser op og ned ad væggen og skaber en helt speciel lysoplevelse samt en smuk dekorativ effekt.

Væglampen er fremstillet i metal efter IP44 beskyttelsesstandard, hvilket gør den mulighed for at blive installeret både inde og ude.

Brug GU10 fatning til lyskilde, imens bemærk, at pæren skal tilkøbes.

Nordlux Canto maxi2 væglampe fås i seks flotte finish, som kan vælges mellem hvid, sort, grå, galvaniseret stål, rustfri stål eller messing.

Designet af Henrik Bønnelycke

Se også relaterede Nordlux Canto2 her

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 1 /Jord
Fatning: GU10
Lyskilde: Medfølger ikke
Max. watt: 2x28W
Størrelse: B:9cm/H:17cm; Fremspring - 10cm
Materiale: Metal
IP: IP44
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.