Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Canto2 Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Canto 2 Messing
  • Nordlux Canto 2 Hvid
  • Nordlux Canto 2 LED Messing
  • Nordlux Canto 2 Rustfri Stål
  • Nordlux Canto 2 Galvaniseret
  • Nordlux Canto 2 Grå
  • Nordlux Canto 2 Sort
536,00 kr
536,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Canto2 væglampe er en supermoderne vægbelysning med sit minimalistiske look, der giver et godt og smukt lys. Den skulpturelle formet lampekrop skjuler to lyskilder, der lyser op og ned ad væggen og skaber en helt speciel lysoplevelse samt en smuk dekorativ effekt.

Canto2 er udstyret med to LED-moduler, som hver har en lumenpakken på 500lm, 2700K med et forbrug på 6W.

Væglampen er fremstillet i metal efter IP44 beskyttelsesstandard, hvilket giver væglampen mulighed for at blive installeret både inde og ude.

Nordlux Canto2 væglampe fås i seks flotte finish, som kan vælges mellem hvid, sort, grå, galvaniseret stål, rustfri stål eller messing.

Designet af Henrik Bønnelycke

Se også relaterede Nordlux Canto Maxi2 her

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

LED MODUL

Lyskilde

Inkl. 2x6W LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid LED

25 000 timer

Dæmpning

Materiale

Metal

Størrelse

B:9cm/H:10cm; Fremspring – 10cm

Lampefarve

Sort, Hvid, Grå, Galvaniseret Stål, Rustfri Stål, Messing

IP

IP44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere