Nordlux Canto Kubi2 Væglampe

Modelnavn: Canto Kubi Maxi | Modelnavn: Canto Kubi Maxi | Lampefarve: Sort

496,00 kr.

Modelnavn
Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Canto Kubi2 Væglampe"

Nordlux Canto Kubi2 væglampe er en supermoderne vægbelysning med sit minimalistiske look, der giver et godt og smukt lys. Den kvadratiske formet lampekrop skjuler to lyskilder, der lyser op og ned ad væggen og skaber en helt speciel lysoplevelse samt en smuk dekorativ effekt.

Nordlux Canto Kubi2 væglampe fås i to modelstørrelser, som kan vælges mellem hvid, sort, grå, galvaniseret stål eller rustfri stål.

Canto Kubi -har  9cm i bredde, 10cm i højde og med fremspring på 10cm.

Modellen  er udstyret med to LED-moduler, som hver har en lumenpakken på 500lm, 2700K med et forbrug på 6W.

Canto Maxi Kubi - har  9cm i bredde, 17cm i højde og med fremspring på 10cm.

Maxi model bruger  GU10 fatning til lyskilde, imens bemærk, at pæren skal tilkøbes.

Designet af Henrik Bønnelycke

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 1/Jord
Materiale: Metal
IP: IP44
Parallelforbindelse: Muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.