Nordlux Aludra Loftlampe

Lampefarve: Aluminium

885,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Aludra Loftlampe"

Nordlux Aludra Loftlampe er en flot udendørs belysning. For dem, der ønsker noget klassisk charme med et visionært designsprog, kan Aludra være et godt vælg for at tilføre en skøn atmosfære i uderummet.

Dette kompakte loftlys skaber en smuk lyseffekt og lysskygge.

Brug E27 fatning med en maksimal pæreeffekt på 15W. Velegnet til LED lyskilder og lyset kan dæmpes ved at tilvælge en dæmpbar pære.

Parallelforbindelse giver mulighed for at sammenkoble flere Aludra og på den måde skabes et ensartet look, der fremhæver arkitektonisk ensemble.

Væglampen måler 12,4cm i diameter og 18,8cm i højde.

Nordlux Aludra  Loftlampe er udført i aluminium med elementer i plast. IP54 gør lampen i stand til at modstå vejr- miljø.

Aludra kommer i tre flotte finish, der kan yderligere vælges mellem aluminium, sort og brun.

Den smukke loftlampe kan også kombineres med lamper fra den samme designkollektion, der yderligere består af væg og havelamper.

Designe af Jacob Jensen Design

Se relaterede  Nordlux Aludra Havelampe her

Spænding: 230V
Klasse: I
Fatning: E27
Max. wattage: 15W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
Parallelforbindelse: JA
Materiale: Aluminium/ Plast
Størrelse: Ø12,4cm/ H:18,8cm
IP: IP54
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.