Nordlux Alexander Væglampe

Lampefarve: Hvid

319,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Alexander Væglampe"

Nordlux Alexander Væglampe er moderne lampe i tidløst design, der skaber et dejligt lys og vil være et flot dekorativt element, hvilket fremhæver moderne stil i resten af hjemmet.

Den runde metalskærm, silkematte overflade og blanke metaldetaljer komponerer lampens harmoniske udseende, der går også i spænd med skandinavisk boligstil.

Nordlux Alexander væglampe har en justerbar skærm og tænd/sluk knap og disse funktioner er flot integreret i stilfuldt design.

Den smukke Alexander væglampe kan også kombineres med andre lamper fra den samme designserie for at skabe en smuk rød tråd gennem belysningen.

Se også Nordlux Alexander Pendel, bordlampe og gulvlampe.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse 2/Dobbelt isoleret
Fatning: E27
Max. wattage: 15W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja med kompatibel pære
Materiale: Metal/Plast
Størrelse: Ø16cm/H:30cm; Fremspring -37cm
Ledningslængde: 150cm
IP: IP20
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.