Nordlux Aleria væglampe

Lampefarve: Hvid

225,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Nordlux Aleria væglampe"

Nordlux Aleria Væglampe er en smuk og elegant miniature til vægmontering i uderummet.

Med sine bløde former og sit stilfulde design bliver Aleria den flotte tilføjelse og indbydende dekoration til for eksempel indkørslen, hoveddøren eller garagen.

Væglampen med sin kompakte størrelse giver et overraskende godt og behageligt lys. Brug Gu10 fatning til lyskilde med et forbrug på 35W.

Nordlux Aleria væglampe fås i tre finishfarver. Vælg mellem grå, sort eller hvid.

Spænding: 230V
Fatning: GU10
Klasse: Klasse 1/Jord
Max. wattage: 35W
Lyskilde: Medfølger ikke
Materiale: Metal
Størrelse: B:11,5cm/H:10,7cm; Fremspring -14,7cm
IP: IP44
Parallelforbindelse: Ikke muligt
NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.