Marset Follow Me Color

Lampefarve: Grøn

1.499,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Marset Follow Me Color"

Marset Follow Me Color er moderne trådløs batteribordlampe med  friske farver.

Denne bordlampe er nemlig ikke bare en almindelig bordlampe. Det er et stykke fantastisk design,  som er skabt på baggrund nytænkning og kvalitet.  Lampen har er en lille funktionel LED modul  med indbygget lysdæmper, så du til enhver tid, kan skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker. Og ikke nok med det, så er den trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med, over alt du ønsker.

Marset Follow Me Color er udført i polycarbonat i 4 farver - blå, pink, terracotta og grøn.  På lampefoden sidder en knap, der sørger for 3 trins dæmpning af lysstyrke .

Oplades via et USB-stik og på en fuld opladning kan den bordlampen lyse 20 timer ved lav styrke, 10 timer ved  mindste styrke og 5 timer på fuld styrke.

USB  kabel medfølger.

Follow Me er kompakt i størrelsen Ø12,3cm/H:28,8cm samtidig er let i anvendelsen.

Designet af Inma Bermúdez

Prisbelønnet DESIG AWARD Reddot winner i 2016

Se relaterede Model i samme designserie her 

Lampetype: Batterilampe
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 4,7W
Dæmpning: Ja
Materiale: Polycarbonat
Opladning: via USB
Størrelse: Ø12,3cm/H:28,8cm
Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.