Lumiere Rusty 40

2.435,00 kr.

Produktinformation "Lumiere Rusty 40"

Lumiere Rusty 40 serien er en flot og klassisk udendørslampe som er tidsløs i sit rustikke design. Fremstillet i Cor-Ten stål. Lyset kommer fra en PVC skærm og inkl. LED lyskilde og ekskl. jordspyd.

Ø 19cm

H: 40cm

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 5W
Farvetemperatur: 3000K
Lumen: 380
Farve: Rust
Vægt: 11kg
IP: 55
Lumiere

Lumiere er en dansk innovativ belysningspartner grundlagt i 1987 af Ole Grundholm og sønnerne Henrik og Michael Grundholm. De har gennem årene introduceret både halogenpæren, wiresystemet og magnetskinnen på det danske belysningsmarked. De sælger egne produkter, men samarbejder også med belgiske Deltalight og italienske Egoluce, som vi forhandler her i webshoppen.

Teknisk på forkant

Med afsæt i en klar ambition om at være på forkant med den tekniske udvikling er Luminere tre år i træk kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

Frontløber i belysbningsbranchen

Lumiere er et godt eksempel på et brand, der designer deres lamper ud fra en bæredygtig tilgang til miljøet. Deres produktprogram byder på mange muligheder, som gør det nemt at tænke stilfuld og energibesparende belysning ind i indretningen. Derfor er vi glade for, at vi hos Elministeren forhandler både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Lumiere, ligesom vi har lamper til bad og udendørs brug.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.