Lodes Nostalgia pendel

Størrelse: Medium | Størrelse: Medium | Farve: Krom

3.625,00 kr.

Farve
Størrelse
Produktinformation "Lodes Nostalgia pendel"

Lodes Nostalgia pendel er elegant retro skærm med moderne former. Her går mundblæst glas-traditon og nyeste LED teknologi hånd i hånd og giver en rund og balanceret belysning. Kan bruges lige fra spisebordet til luksushotel.

Small: Ø 12,5cm - H: 21,5cm

Medium: Ø 20cm - H: 21,5cm

Large: Ø 28cm - H: 21,5cm

 

 

230V Indbygget 1x12W LED lyskilde 2700 Kelvin 800 lumen CRI 90 3mtr ledning  Kommer i farverne krystal, krom, guld eller roseguld

Spænding: 230V
Fatning: LED
Max. wattage: 9W
Farvegengivelse: 92
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 900
IP: 20
Lodes

Lodes har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Lodes er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Lodes til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Lodes. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Lodes-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.