Jonathan Adler Georgia bordlampe

9.995,00 kr.

Produktinformation "Jonathan Adler Georgia bordlampe"

Jonathan Adler Georgia bordlampe er en 360-graders fejring af provokation, pakket ind i en idealiseret form med en grå poplin-skærm.

Inspireret af den amerikanske kunstner Georgia O'Keeffe, hustru og muse for Alfred Stieglitz.
Jonathan kaster modellerne til Muse-karsene og erstatter derefter vores karakteristiske geometriske reliefmønstre med kropsdele - ansigter, bryster og læber - for at skabe en surrealistisk stil. Hvert stykke er fremstillet af uglaseret mat porcelæn for at fremhæve formerne og er inspireret af vores yndlingskunstneres muser.

H: 81cm

Ø: 41cm

Leveres med ledning og lysdæmper

Leveres ekskl. lyskilde

Seo også Jonathan Adler Georgia Orb bordlampe her

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 100W
Størrelse: 41cm
Højde: 81cm
Jonathan Adler

Keramiker, designer og forfatter JONATHAN ADLER lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. 

I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.