Hollands Licht Pleat Pendel

Størrelse: Ø50cm/H:50cm | Farve: Brun

4.549,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Størrelse
Farve
Produktinformation " Hollands Licht Pleat Pendel"

 Hollands Licht Pleat Pendel knytter sig til en ekstraordinær lampekollektion, der skaber fantastiske lyseffekter og fremhæver æstetisk identitet af ethvert interiør både i private og offentlige miljøer. Pleat omfatter desuden gulvlys og deles med den samme lampeskærm i plisseret tekstil med let asymmetri.

Denne lampekollektion medbringer et strejf af en særlig varme, stemningsfuld belysning og hjemligt præg.

 Pleat fusioner den tidløse klassicisme og moderne charme og imponerer med sin elegante silhuet ved at kombinere blødhed mellem lys og skygge.

 Hollands Licht Pleat Pendel fås i to skærmstørrelser – Ø50cm og Ø75 cm.

 Leveres med en ledning på 400 cm og Ø10x5cm loftroset.

Vælg mellem 5 smukke farvenuancer af lampeskærm i hvid, sand, antracit, grøn eller brun.

 Pleat benytter E27 kronefatning, hvilket gør det nemt at finde en tilsvarende energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Wiebe Boonstra, Martijn Hoogenendijk & Marc van Nederpelt i 2009

Spænding: 230V
Modelnavn: PLEAT 50, PLEAT 75
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Lyskilde: Medfølger ikke
Ledninglængde: 400cm
Materiale: Metal/ Polyester
Størrelse: Ø75cm/H:50cm, Ø50cm/H:50cm
Farve:  Hvid, Grøn , Sand, Brun, Antracit
IP: IP20
Hollands Licht
Nutidens hollandske design Hollands 
Licht præsenterer det designtalent, som Holland er rig på. Kollektionen består ikke kun af klassikere fra kendte designere, hvis navne har været kendt af offentligheden i et stykke tid. Vi lader os også inspirere af upcoming talenter, som har deres eget syn på belysning, materialer og anvendelighed. Det er ikke kun lampen som objekt, der er vigtig, men også lampens funktionalitet i et rum eller interiør. Udviklingsprocessen indebærer en søgen efter den rette sammenhæng mellem lyseffekt og funktionel brug. Sammen med designerne stræber vi efter at udvikle tidløse og brugervenlige produkter, som subtilt fanger opmærksomheden. Det gør vi ved at kombinere kreativitet, håndværk og den nyeste ekspertise inden for belysning, men også ved at være åbne over for nye ideer. 
 Produceret med omhu 
Til både materialeproduktion og LED-udvikling søger vi ekspertise så tæt på hjemmet som muligt. Det giver os mulighed for at opdage ikke bare nye designtalenter, men også det mangesidede håndværk i den hollandske fremstillingsindustri. Der er et tæt samarbejde med lokale håndværkere og specialister inden for LED-innovation, hvilket begrænser CO2-udledningen så meget som muligt og holder produktionsprocessen ligetil.
Hollandske mestre En hollandsk maler sagde engang: "Jeg maler ikke køer, jeg maler lys". Spillet mellem lys og mørke, mellem himmel og landskab, har været en kilde til inspiration for kunstnere og designere i århundreder. Brugen af lys og den effekt, det har, spiller en vigtig rolle i Hollands Licht-kollektionen. Den afdæmpede farvepalet er et nik til hollandsk kunst fra guldalderen. 
Sådan startede det 
Hollands Licht er et initiativ fra Eikelenboom, en international importør og agent af designerbelysning. Siden 1968 har virksomheden tilbudt belysningsløsninger til både private og projektbaserede interiører. I 1982 begyndte Eikelenboom at producere Lotek, en ikonisk gulvlampe, som i dag er en af de mest berømte designklassikere inden for hollandsk belysning. Lotek blev designet af den alsidige designer og indretningsarkitekt Benno Premsela (1920-1997). Den tidløse karakter og praktiske anvendelse af dette design udgjorde en del af inspirationen til oprettelsen af Hollands Licht i 2005. I Amsterdam arbejder vi hver dag hårdt på at udvide og forbedre kollektionen. Det gør vi ved at bruge vores egen ekspertise inden for belysning og ved hele tiden at søge efter innovative talenter.
Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.