Halo Design Rivoli pendel Ø400

Farve: Sort med krom top

1.199,00 kr.

Farve
Produktinformation "Halo Design Rivoli pendel Ø400"

Halo Design Rivoli pendel Ø400 er en flot og traditionel loftlampe/pendel i moderne farvekombinationer.

Metal pendel med opal inderglas som giver et godt lys over bordet.

Ø 400mm

H: 150mm

Leveres inkl. 2 meter sort stofledning og ekskl. lyskilde

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 60W
Størrelse: Ø400mm
Farve: Hvid med børstet metal top
IP: 20
Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.