Frandsen Kolorit Vedhæng 

Model: Kolorit 20 | Lampefarve: Mathvid

894,00 kr.

Gratis levering

På lager, leveringstid: Ca. 3-5 dages leveringstid

Model
Lampefarve
Produktinformation "Frandsen Kolorit Vedhæng "

Frandsen Kolorit Vedhæng har en enkel og elegant silhuet, der fremhæves med et fint element i krom. Som antyder navn er farvet i centrum og fra sort-hvid kontraster spænder spektret til sofistikerede dæmpede toner. Kolorit fås i tre farver – matsort, mathvid og bubblegum. Hver farve giver lampen en unik karakter - fra et levende, skarpt lys med den hvide mulighed, til en blid, blød belysning med tyggegummi-nuancen og en indbydende, omgivende atmosfære med den sorte variant.

Frandsen Kolorit Vedhæng kommer i modelstørrelser – Kolorit 20 og Kolorit 34.

Kolorit 20 – Ø20cm/H:24cm med E14 fatning.

Kolorit 34 – Ø34cm/H:24 med E27 fatning.

Leveres med en ledning på 300 cm og lyskilden tilkøbes separat.

Designet af Jørgen Klinkby

Spænding: 230V
Model: Kolorit 20, Kolorit 34
Fatning: E27, E14
Lyskilde: Medfølger ikke
Ledningslængde: 300cm
Materiale: Metal
Størrelse: Ø20cm/H:24cm, Ø34cm/H:24cm
Lampefarve: Bubblegum, Mathvid, Matsort
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.