Frandsen Ball Væglampe

Lampefarve: Lyseblå

615,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Frandsen Ball Væglampe"

Frandsen Ball Væglampe er en finurlig lille lampe, der giver et godt og smukt lys.

Lampens runde hoved justeres og drejes efter ønsker og behov, da der sidder en magnet bagved. Med sin kompakte størrelse 15cm i diameter og 12 cm i fremspring giver et overraskende godt og behageligt lys.

Brug E14 fatning til lyskilde.

Vi anbefaler LED 2W pære for at spare på elregningen.

Designet af Benny Frandsen

 

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 25W
Materiale: Metal
Ledningslængde: 230cm
Størrelse: Ø15cm Fremspring: 12cm
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.