Frandsen BF20 Pendel Ø28

Lampefarve: Sort

1.399,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Frandsen BF20 Pendel Ø28"

Frandsen BF20 Pendel Ø28 indgår i den attraktive lampeserie, der leveres i forskellige modelstørrelser og farver.

Denne lampeserie imponerer med en smuk syntese af det klassiske håndværk og den industrielle funktionalisme.  Den elegante sfæriskformet lampeskærm passer fremragende til moderne og stilfulde indretninger.  Lampeskærmen har en opal akryl topplade, der også sender lyset opad.

Frandsen BF 20 pendel Ø28 fås i to farvevariationer – i sort eller børstet satin.

Pendlen benytter E27 fatning, hvilket gør det nemt at finde en energibesparende eller LED lyskilde.

Designet af Benny Frandsen i 2020

Se relaterede Lamper i samme designserie her 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 40W
Materiale: Metal/Akryl
Størrelse: Ø28cm/H:16cm
Ledningslængde: 300cm
Lampefarve: Sort
Vægt: 1,5kg
IP: IP20
Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.