Flos Tab T bordlampe

Farve: Sort

2.545,00 kr.

Farve
Produktinformation "Flos Tab T bordlampe"

Flos Tab T bordlampe er fremstillet i pressoformet alu. Skærmen er lavet som mulit-led diffuser i specielt PMMA for for undgå skyggeeffekt. Skærmen kan vippes 45 grader til begge sider.

H: 327mm

Ø 175mm fod

L: 273mm skærm

Leveres inkl. 9W LED lyskilde, 3270K, CRI90, 347lumen

Leveres inkl. 1,6mtr ledning med stikprop

Spænding: 230V
Fatning: LED
Max. wattage: 9W
Farvetemperatur: 2700K
Farvegengivelse: 90
Vægt: 0.85kg
FLOS

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.