Estiluz Dot M-2907X Gulvlampe

4.799,00 kr.

Produktinformation "Estiluz Dot M-2907X Gulvlampe"

Estiluz Dot M-2907X Gulvlampe er en dekorativ lampe som kan placeres overalt i rummet både indendørs og udendørs.

Lampen  er multi- funktionel og kan benyttes som et bord både med eller uden lys.

Estiluz Dot M-2907X  gulvlampe giver et direkte og indirekte lys gennem en akryl diffuser, der virker som bord - lampe og med sort bordplade.

Dot måler Ø49cm - top, Ø53cm mod gulvet og 32,5cm i højde

Leveres ekskl. E27 2x30W max. lyskilde

BEMÆRK!! Dette er en skaffevare og der må forventes 5-15 dages leveringstid.

Spænding: 230V
Fatning: E27
Modelnavn: M-2907X
Max. wattage: 2x30W
Lumen: 1512
Størrelse: Ø49cm-Ø53cm/ H: 32,5cm
IP: IP54
Estiluz

Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.