Belid Diablo Pendel Ø300

Lampefarve: Oxidgrå

3.379,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Belid Diablo Pendel Ø300"

Belid Diablo Pendel Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer.

Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og bordlamper, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover.

Belid Diablo Pendel Ø300 er fremstillet i metal og måler 30cm i diameter, 12cm i højde og leveres med 280cm ledning. Vælg mellem forskellige farvekombinationer.

Brug G9 fatning med et forbrug på 10W.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære:

G9 LED 4,4W DIM,2700K, 470lm

 

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede Lamper i samme serie her.

Spænding: 230V
Klasse: Klasse I
Fatning: G9
Max. wattage: 10W
Lyskilde: Medfølger ikke
Dæmpning: Ja
Materiale: Metal
Størrelse: Ø30cm/H:12cm
Ledningslængde: 280cm
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.