Belid Diablo Ø165 Pendel

Farve: Hvid/Grå

2.790,00 kr.

Farve
Produktinformation "Belid Diablo Ø165 Pendel"

Belid Diablo Ø165 Pendel  er en eksklusiv og flot lampe, der udfordrer og tiltrækker.

Denne lækre pendel er nyeste skud i den populære Diablo serie fra Belid.

Med denne størrelse kan du nu matche de store pendler, som typisk hænger over spise eller sofabord, og lave en flot løsning over et køkkenbord, hjørnearrangementer eller i vinduespartiet.

Belid Diablo Ø165 pendel fås i tre flotte farvetoner og vil komplementere perfekt til andre  lamper fra Diablo serie eller Belid  belysning.

Leveres inkl. 280cm ledning og G9 LED lyskilde.

Se relateredeLamper i samme serie her.

 

Designet af Joakim Fihn

Spænding: 230V
Fatning: G9
Max. wattage: 10W
Farvetemperatur: 2700K
Dæmpning: Fasedæmp
Materiale: Metal
Ledningslængde: 280cm
Størrelse: Ø16,5cm/H:14,8cm
IP: IP20
Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.