Antidark A1 T115 Pendel-top

Farve: Hvid

439,00 kr.

Farve
Produktinformation "Antidark A1 T115 Pendel-top"

Antidark A1 T115 Pendel-top

Designet af ANTIDARK Design Studio

A1-kollektion

A1 er en serie modulære pendellamper, der består af en pendel-top og en skærm, hvilke findes i forskellige farver. Dette todelte produkt sættes sammen og hermed giver mange kombinationsmuligheder for at skabe dekorative nuancer til at fremhæve indretningen i hjemmet.

Gør som det ønskes og kombiner dem i samme farve eller varier farven for at skabe et ekstra legende look.

A1 pendellampe skaber et elegant lys og passer smukt ind over alt f.eks. over køkkenbordet, spisebordet eller barbordet, samtidig er det helt sikkert en perfekt løsning til soveværelse eller et hyggeligt hjørne i stuen.

Bemærk at her bestilles blot pendel-top.

Antidark A1 T115 Pendel-top

Størrelsen er Ø5,9cm/H:11,5cm

Leveres med 3m hvid stofledning og uden lyskilde.

A1 T115 pendel-top findes i 5 farver – sort, hvid, støvet blå, varm grå, støvet grøn.

Se også A1 S170 Pendel-Skærm

 

 

Spænding: 230V
Fatning: E14
Max. wattage: 40W
Materiale: Metal
Antidark

”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked. 

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion. 

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON. 
Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.