Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Cielo Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Pablo
Nyhed
Pladsholder
2.700,00 kr
2.700,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Den minimalistiske Cielo-vedhængsserie udvides til at omfatte den fantastiske nye Cielo, et højere og slankere design, der tilbyder førsteklasses bearbejdede aluminiumsfinisher og kan prale af et varmt og strålende 1200 lumen output. Cielo skaleres perfekt til både gæstfrihed og boligmiljøer og kan suspenderes
individuelt, i en serie eller som lysekronegrupper for at give fokuseret belysning, der både er perfekt afbalanceret og fri af blænding. Cielo er fuldt dæmpbar og bruger avanceret fladskærm LED-teknologi, der er klassificeret til op til 50K timers brug.
Bæredygtig
Minimal anvendelse af materialer
Indeholder ingen farlige materialer såsom kviksølv
Varer i 50K timer eller 25 års daglig brug
Bruger kun 20 W strøm

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø. Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.