Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Say My Name Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Northern
  • Northern Se My Name Bordlampe

Inspiration

6.690,00 kr
6.690,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 Designet af Morten & Jonas i 2015

Northern Say My Name Bordlampe  er en unik og iøjnefaldende belysning, der skaber den rette stil og atmosfære i rummet, hvor denne lampe vil være en meget vigtig del af jeres interiør.

Bordlampen fungerer som et blikfang i indretningen og fremhæver den ønskede stil. Say My Name kan  blive til  et  fantastisk valg til den moderne bolig, så praktisk som det er smukt.

Northern Say My Name Bordlampe er lavet af mundblæst venetiansk glas med en transparet eller mat finish. Fremstilling af lampen udføres i Venedig af dygtige glasblæsere, der kendes til verdens berømte kunstteknikker. Kombinationen af bløde konturer og proportioner samtidig giver lampen en enestående varme og smukt lys.

Leveres i 3 farver – mathvid, matgrå eller smoke grå.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 5W.

Say My Name fås som både pendel  og bordlampe.

Se også Northern Say May Name pendel 

 

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Størrelse

Ø28-32cm/H:42cm

Materiale

Glas

Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Vægt

5,7kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.