Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Peek Spejl ovalt

Til forrige side
Producent: Northern
Nyhed
  • Northern Peek Spejl ovalt
1.350,00 kr
1.350,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Elina Ulvio i 2018

Northern Peek Spejl er en serie af designerspejle, der varierer af former og størrelser.

Matsort kontur af pulverlakeret metal rammer spejloverfladen ind samtidig med fylder ikke rammen helt og danner et åbent rum, der skaber en ekstra dekorativ designdetalje. Vægbeslag på bagsiden gør det muligt at hænge spejle i forskellige retninger.

Northern Peek Spejl ovalt gør rummet større, skaber et dekorativt blikfang og passer lige godt ind i stuen, indgange og andre værelser i hjemmet.

Northern Peek Spejl ovalt fås i to størrelser, small og large med målene B: 40cm/H60cm og B:40cm/H:140cm

For at skabe en kunstnerisk komposition hænges spejlene sammen, hvilket gør det mere end bare at dekorere et rum.

Se også Northern Peek Spejl rundt

Produktspecifikationer
Farve

Materiale

Pulverlakeret metal

Størrelse

Large, Small

Vægt

8,6kg, 11,0kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.