Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Diva Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern

Inspiration

18.900,00 kr
18.900,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Diva serie fra Northern.

Diva er et sæt med gulv- og pendellampe i eg og valnød. De to unge designere Thomas og Peter elskede gennem Diva at skabe to moderne lys-skulpturere som baseres på en af Norges stolte håndværkertraditioner – trælamineringteknikken.

Diva har en stærk men samtidig blød og næsten feminin karakter. Formen kom til ved exeprimentering af forskellige kurver og formkoder. Udfra dette arbejde blev der skabt to unikke mønstre som udgør formen på de to lamper.

Materialle: Eg Valnød

Ledning: Transparent

230 V

Vægt: 7 kg

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.