Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Balancer Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
  • Northern Balancer Gulvlampe

Inspiration

5.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Designet af Yuue i 2017

Northern Balancer gulvlampe  er en cool lampe  både i funktion og form.  Gulvlampen  er fremstillet i sort  pulverlakeret stål, med en mundblæst opal glaskugle og tilbyder en fantastisk kombination af lys, geometri og stil.

Denne stilfulde gulvlampe imponerer med sine enkle linjer og klassiske formgeometri og giver et smukt udtryk i en moderne silhuet. Kraftig cylindrisk base holder en ramme og en bevægelig arm, der kan indstilles i flere retninger og passer fint til at blive placeret i  i stuehjørnet, ved siden af ​​sofaen eller ved siden af ​​en lænestol. Ved drejning af en drejknap løftes glaskuglen opad eller svinges nedad for at  skabe et behageligt og levende lysspil.

Northern Balancer gulvlampe  er perfekt til dig, der ønsker en stilfuld og moderne gulvlampe i glas og metal og  samtidig med at den skaber en elegant blikfang i et hjem eller en lejlighed.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 11W og  spar på elregningen.

Størrelsen er Ø15cm/B:81cm/H: 98-170cm.

Anbefales dæmpbar lyskilde.

Se også Northern Balancer væglampe.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Farve

Vægt

16kg

IP

IP20

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.