Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Blush Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern
  • Northern_Blush_pendant_black

Inspiration

1.490,00 kr
1.490,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 

Designet af Morten & Jonas i 2019

Northern Blush pendel er en attraktiv og supermoderne  lampe, der præsenter  minimalistisk  stil . Pendlen er designet til at tiltrække blikfang især, når lyset er tændes.

Denne attraktive, men samtidig beskedne pendel ,der helt sikkert kan skabe en helhed i resten af huset og giver en god og praktisk belysning ned på overfladerne.

Blush pendel er lavet af stål & opal akryl og kommer i tre farver hvid, sort og rust.

Northern Blush pendel kan passe perfekt f.eks. over et spisebord eller en køkkenø.

Lyset er indbygget LED 3000K, 550lm med et forbrug på 6W og har dæmpbar funktion.

Leveres med 370cm stofledning.

Blush pendlen hænger for sig selv, i en klynge eller side om side, er dette et stilfuldt valg med nutidige linjer, der helt sikkert vil løfte et hvert rum op.

Se også Blush væglampe her

 

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Materiale

Stål & Opal akryl

Størrelse

Ø9cm/H:22cm

Spænding

Max. wattage

6W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 85+

Lumen

550lm

Dæmpning

Vægt

0,70kg

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.