Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Kettle Spike Tilbehør

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: NordLux
99,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Med Kettle serien er mulighederne uendelige, da du med det udskiftelige tilbehør selv vælger, hvilken type lampen du ønsker. Design og funktionalitet er nøje gennemtænkt, så serien oplyser smukt din hverdag – både inde og ude. Kettle er ikke bare dekorativ, den giver også et godt lys, og samtidigt kan lysstyrken indstilles i tre niveauer efter behov. Det indbyggede batteri har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld kraft og endnu længere, hvis der skrues ned til hyggebelysning. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-stik.

Med dette tilbehør omdannes Kettle til en transportable spydlampe, som eksempelvis kan placeres i bedet eller langs indkørslen. Tilbehøret passer til Kettle lampeskærm i Ø22 og Ø36. Kettle har en høj beskyttelsesgrad, som gør den holdbar overfor vind og vand.

GTIN: 5701581496187
Produktspecifikationer
Materiale

Metal/Aluminium

Farve

Sort

Størrelse

H:51,6cm/L:5,8cm/B:5,8cm

Brugsområde

Udendørs

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere