Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Clyde Pendellampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Nordlux Clyde Pendellampe
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Tilgængelig på restordre

Info

Nordlux Clyde pendellampe indgår i serien med andre lampe-typer, der er tilsvarende og rigtig fin bordlampe, væglampe og gulvlampe.

Denne smukke og aflang pendel forener stringent nordisk design med kvalitet og teknologi. Pendlen spreder behageligt og varmt lys, der kan dæmpes i tre steps niveauer.  Lampehoveder består af ringe og lysintensiteten varieres af antallet af ringe, som er tændt.

Nordlux Clyde pendelampel passer perfekt over et langt spisebord eller en stor køkkenø, da de 4 lyskilder udsender en masse af lys.

Se også relaterede variation af denne model

GTIN: 5704924001161
Produktspecifikationer
Spænding

Lyskilde

LED, 4x 5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Materiale

Metal

Størrelse

Ø8,5cm/H:9,3cm/L:115cm

Ledningslængde

200cm

Dæmpning

Ja., 3-Step MOODMAKER

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere