Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Arki Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Arki Havelampe E27
  • Nordlux Arki Havelampe Sort miljø
  • Nordlux Arki havelampe miljø
  • Nordlux Arki Havelampe galvaniseret Stål
  • Nordlux Arki Havelampe Sort
1.119,00 kr
1.119,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Arki Havelampe er en moderne udendørsbelysning fra Arki-serien, der er kendetegnes med en kuppelformet lampeskærm og minimalistiske, rene liner. Inspireret af den klassiske arkitektlampe har designer skabt en tidløs og æstetisk belysning, der balancerer mellem smuk enkelhed og raffinement, samtidig giver det perfekte lys til ethvert uderum.

Nordlux Arki havelampe er fremstillet af slidstærk galvaniseret stål efter IP54 klassifikation, der gør lampen vejrbestandig.

Lampefarve kan vælges mellem rå overflader i galvaniseret stål eller sortmalet finish.  Ønsker du at sammenkoble flere lamper, kan dette nemt gøres via parallelforbindelse.

Designet af Henrik Bønnelycke

Ser relaterede væglamper i samme serie her.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

E27

Max. wattage

20W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Metal/Plast

Størrelse

Ø20cm/H:100cm; Fremspring – 32,5cm

Lampefarve

Sort, Galvaniseret Stål

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter