Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Funiculi væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Marset
  • Marset Funiculi væglampe sort Elministeren
  • Marset Funiculi væglampe hvid Elministeren
  • Marset Funiculi væglampe blå Elministeren
  • Marset Funiculi væglampe grå Elministeren
  • Marset Funiculi væglampe rød Elministeren
  • Marset Funiculi væglampe grå Elministeren
1.475,00 kr
1.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Funiculi væglampe er ren retro fra 1970´erne af den spanske designer Lius Porqueras. Vægampen kan indstilles i et utal af forskellige positioner og højder.

H 49cm

Ø 15,5cm skærm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

46W

Fatning

E14

Farve

, , , ,

IP

20

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.