Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Discoco Ø35 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Marset
  • Marset Discoco Ø53 pendel sort Elministeren
  • Marset Discoco Ø53 pendel beige Elministeren
  • Marset Discoco Ø53 pendel stengrå Elministeren
  • Marset Discoco Ø53 pendel hvid Elministeren
  • Marset Discoco ø88 stengrå Elministeren
3.595,00 kr
3.595,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Discoco Ø35 pendel er en ny-klassisker i elegant italiensk design, som er elegant og dekorativ såvel tændt som slukket.

Ø 35cm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

46W

Fatning

E14

Farve

Hvid, Stengrå, Beige, Sort/Guld

IP

20

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.