Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Jonathan Adler Brass Hand væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Jonathan Adler
Nyhed
  • Jonathan Adler Brass Hand højre Elministeren
  • Jonathan Adler Brass Hand højre miljø Elministeren
  • Jonathan Adler Brass Hand venstre Elministeren
7.980,00 kr
7.980,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Jonathan Adler Brass Hand væglampe fås i venstre eller højre hånd og er sandstøbt i messing med sorte accenter. Den omvendte skærm fuldender den fakkelagtige effekt. Fantastiski en spisestue eller ultra-intrigerende i en foyer. Den originale prototype af Jonathan Adler Brass Hand væglampe blev skulptureret af Jonathan og hans team i deres Soho-studio.
Ligesom en god vin eller din yndlings læderjakke bliver vores messing kun bedre med alderen. Med tiden vil den polerede messing udvikle en rig naturlig patina. Hvis det ønskes, kan du bruge en mikrofiberklud til at polere fingeraftryk ud. Hvis du ikke har tålmodighed til patina, kan du bruge en messingpolish, men sørg for at undgå detaljer eller indlægninger, der ikke er af messing.

B: 13cm

H: 45cm

D: 21cm

Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

IP

IP20

Farve

Model

Højre, Venstre

Om producenten
Jonathan Adler Lighting logo
Keramiker, designer og forfatter Jonathan Adler lancerede sit navngivne mærke efter at have forladt sit job for at forfølge sin første kærlighed: keramik. I 1993 købte Barneys hans samling af krukker, og fem år senere åbnede han sin første butik i Soho. I dag er vi en designvirksomhed med detailbutikker over hele verden, et blomstrende e-handelssite, en komplet liste af bolig- og erhvervsprojekter og en global engrosvirksomhed. Vi stræber efter at skabe luksuriøse og beboelige interiører, der er seriøst designet, men som ikke tager sig selv for alvorligt.