Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HVL Group Barron pendel

Til forrige side
Nyhed
  • Hudson Valley Group Barron pendel 1010 AGB CE Elministeren
5.595,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HVL Group Barron er en flot pendel som giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet.

I første halvdel af det 20. århundrede forsøgte danske arkitekter at løse problemet med blænding, der er forbundet med elektrisk lys. I vores Barron-familie anvender vi den løsning, de fandt på – lagdelte, buede skærme – på armaturer med et blomstret præg.

Barron-skærmene, der har en fin sort struktur på ydersiden og en metalfinish på indersiden, er en visuel fryd i virkeligheden. Opal-ætsede diffusorer, der er indlejret parvis i hver enkelt skygge, blødgør og spreder lyset yderligere.

Ø: 203mm

H: 26cm – 163cm

Leveres ekskl. lyskilde
Se også HVL Group Barron væglampe her
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

IP

IP20

Farve

Om producenten
Hudson Valley Lighting Group
Hudson Valley Lighting Group består af fire anerkendte brands samlet af få fælles principper: excellence, designdrevet kultur, fokus på miljøet og commitment til den højest mulige kvalitet. Med udgangspunkt i et stort ingeniør netværk og muligheder,  Hudson Valley Lighting Group prøver hele tiden at have en stort produktprogram og følge med tidens tendenser. Hudson Valley Lighting rammer en række forskellige stiltyper. De fire brand's kerne ideér er "out-of-box-experience"- en øjeblikkelig tydelig følelse af built-to-last kvalitet. Mitzi by HVL er vel-designet, fornuftigt prissætning og baseret med målet om gennemtænkt design belysning som er tilgængeligt. Dette er vores passion. Dette er hvad vi ved. Dette er vidunderlig belysning. Troy Lighting by HVL  rammer to århundreder af design med følelsen af nysgerrighed, skabe en eklektisk linje af håndskabte lamper, på samme tid sofistikeret and casual, der fremhæver usædvanlige og fleksible  materialer. Corbett Lighting by HVL er flotte designs, fyldige materialer og håndskabte former som danner rammen i hvilket miljø de udsmykker. Design fra alle vinkler, Corbett's fantastiske lamper skal opleves for at tro på dem.