Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design DC pendel Ø18

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Halo Design
  • Halo Design DC pendel 18 sort
  • Halo Design DC pendel 18 hvid
999,00 kr
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Halo Design DC pendel Ø18 er en helt unik lampe serie tegnet og designet af Michael Waltersdorff.

En lækker metallampe hvor man kan dreje lampehovedet og rettet lyset i den vinkel man synes passer bedst.

En super flot kombination mellem metal, træ og aluminiums skruer på siden, der som en helhed giver Halo Design DC pendel Ø18 en smuk kontrast i rummet.

Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet, da der er anvendt G9 fatning, så nu kan der vælges alt op til 28 watt.

230V
Max 28W – G9 sokkel

Ø: 18cm
H: 22cm

Leveres inkl. 2,5mtr stofledning+loftroset og ekskl. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

28W

Fatning

G9

Farve

,

Størrelse

Ø18cm

IP

20

Om producenten
Halo Deisgn logo Elministeren

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere