Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design Baroni gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Halo Design
2.749,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Halo Design Baroni gulvlampe er en klassisk lampe som passer ind langt de fleste steder.

H: 150cm

Ø 46cm

Leveres inkl. klar ledning med indbygget lysdæmper

 

GTIN: 5703638107701
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3x28W

Fatning

3xG9

Farve

IP

20

Om producenten
Halo Deisgn logo Elministeren

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere