Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Glamox digital termostat DT3 f/TLO 400V

Til forrige side
Type: Varmepaneler TilbehørProducent: Glamox
  • Glamox digital termostat DT3
glamox logo
599,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Her findes den smarte Glamox digital termostat DT3  f/TLO 400V.

Digital elektronisk termostat som automatisk sænker temperaturen om natten, og om dagen hvis boligen ikke bruges i dagtimerne. Valgt temperatur vises med lysende letlæselige tal

GTIN: 7040660047284

Brand

Glamox

Glamox er et førende belysningsbrand til de professionelle markeder onshore og offshore. Glamox har et komplet produktsortiment til skoler, sundheds-faciliteter, industrielle bygninger, hoteller og restauranter.

Energieffektive og nemme at installere

Glamox’ mange produkter er alle af høj teknisk kvalitet og findes til en lang række anvendelsesområder, fx parkeringsanlæg, fællesarealer, kantiner og læringsrum. Produkterne er anerkendte for at være energieffektive og nemme at installere. Glamox blev grundlagt i 1947 af opfinder og ingeniør Birger Hatlebakk fra Norge. I dag er Glamox en verdenskendt virksomhed med over 1200 medarbejdere.

Lærredet for en lysdesigner er sort

Alle Glamox-produkter er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte designere fra hele verdenen. “Lærredet for en lysdesigner er sort” lyder det blandt andet fra designer Vesa Honkonen. Designernes fælles indgang til designet er, at produktet skal skabe en oplevelse af behagelige, fleksible og stimulerende arbejdsmiljøer, der øger effektiviteten. Samtidig er produkterne udviklet og testet af teknikere på egne forsknings- og testfaciliteter. Det betyder, at alle produkter er fremstillet og certificeret i overensstemmelse med relevante kvalitets- og miljøstandarder baseret på den nyeste teknologi og ekspertise samt flere generationers erfaring.

Læs mere

glamox logo
Produktspecifikationer
Spænding

,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter