Sæsonens lækre TILBUD! Se med, her

Follow Me bordlampe

kr 1.395,00

På lager

Follow me bordlampe

Med en Follow Me bordlampe, har du en lampe der både skaber hygge og stemning, uanset hvor i verden du er.

En Follow Me bordlampe, er nemlig ikke bare en almindelig bordlampe. Det er et stykke fantastisk design, skabt på baggrund nytænkning, kvalitet og design. Follow Me bordlampen, er en lille funktionel LED lampe, med indbygget lysdæmper, så du til enhver tid, kan skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker. Og ikke nok med det, så er den trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med, over alt du ønsker.

Se også Marset Bicoca bordlampe her

Follow Me bordlampe – velegnet alle steder:

Denne model er perfekt som følge, uanset formål og ønske. Lampen har en tilpas størrelse, til at kunne tages med over alt. Follow me bordlampen er fantastisk til at tage med, selv på en hyggelig aftentur ned til søen. Eller måske til en lun sommeraften på stranden eller på terrassen. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for hvad og hvornår du får glæde af din Follow Me bordlampe.

Follow Me bordlampen fås også i en større model, nemlig Follow Me PULS bordlampen. Denne model er større end denne, men med samme smukke design.

Specifikationer på Follow Me bordlampe:

• Mål: 29 cm. høj
• Håndtag i eg, der gør den let at tage med
• Har en vippebar skærm, hvilket gør den perfekt til enhver lejlighed

Da Follow Me bordlampe, er så fleksibel og let at lade op, er den også fantastisk til både at tage med i sommerhuset, ud på båden, på strandturen, på altanen – selv de mindste af slagsen.

Hvem har glæde af en Follow Me bordlampe:

Mange mere eksklusive hoteller, rundt i verden har efterhånden også Follow Me bordlamper til rådighed til deres gæster. Det giver både en association af lidt ”gamle dage” fra lanternens tid, men gør det også utrolig nemt for gæsterne at føle sig ekstra hjemme, da de nemmere kan finde en hyggelig krog, hvor de kan sidde og læse eller nyde et glas vin.
Som privatperson, er Follow me bordlampen simpelthen unik. Den skaber bare mere hygge og gør det helt utrolig nemt, lige at skabe der ”prikken over i`et siger indehaver af Elministeren Morten. Vi bruger den flittigt selv, og det bliver pludselig bare lidt mere hyggeligt at sidde på terrassen om aftenen. Den skaber stemning – kort og godt!

Læs mere