Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Fabbian Armilla bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Fabbian
Nyhed
  • Fabbian Armilla bordlampe bruneret
  • Fabbian Armilla bordlampe guld
  • Fabbian Armilla bordlampe krom
Fra 4.175,00 kr
Fra 4.175,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Fabbian Armilla bordlampe har en elegant form i glas med 3 metalringe, og en enkelt fod den fint hviler på. Bordlampen er lavet af blankt hvidt blæst glas på en rund form, med metal ringene indsat og forsigtigt fastgjort på plads ved hjælp af det smeltede glas ved afslutningen af processen.
Designerens, Lorenzo Truant, inspiration til Fabbian Armilla bordlampe er fra de allerførste renæssancers skildringer af bevægelser af stjerner og planeter.

230V
Max 150W – E27 sokkel

H: 39cm
Ø: 36cm

Se også andre spændende Fabbian produkter

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

150W

Fatning

E27

Farve

, ,

IP

20

Om producenten

28 arkitekter og kendte designere (fx Tobia Scarpa, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi) er med til at designe de karakteristiske lamper for det italienske brand Fabbian. Virksomheden så dagens lys allerede i 1961. Den blev hurtigt en anerkendt spiller på det internationale marked som producent af moderne design-belysning til både boligen og projektmarkederne.

Tidsløst og banebrydende design

Fabbians tradition for kvalitet, nyskabelse og banebrydende design betyder, at de i mere end 50 år har leveret smukke produkter til verdens designelskere. I Danmark kender vi bedst Ice Cube-serien. Den og mange andre mesterværker kan du købe her på siden, ligesom vi forhandler loftslamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Fabbian.

State of the art

Fabbian er placeret i det nordøstlige Italien, hvor de producerer deres lamper ved brug af avancerede produktionsmetoder. De nyeste trends og tendenser fortolkes, favnes og omsættes i kvalitets designerbelysning. En belysning, der er kendt for et unikt og karakteristisk Fabbian-præg. Enkelt, elegant, køligt.

Læs mere