Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Corbett Lighting Hopper 3 væglampe

Til forrige side
Nyhed
  • Corbett Lighting Hopper 271-13-CE væglampe Elministeren
Hudson Valley Lighting Group
10.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Corbett Lighting Hopper 3 væglampe giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet.

Da Martyn Lawrence Bullard flyttede ind i en villa fra 20’erne i Hollywood Hills, som skuespilleren Dennis Hopper boede i i 60’erne, fik han inspiration. Dette værk, der er opkaldt efter skuespilleren, kunstneren og kunstsamleren, har en smuk synergi mellem de to sider af messingbladene. Den side, der bærer de hvide glasdiffusorer som ærter i en bælg, har en smuk, mørk vintage messingfinish, mens bagsiden er blevet gennemsyret til en smuk, glat naturlig sort. Corbett Lighting Hopper 3 væglampe er markant og minimal, med hentydninger til både mid-century modernisme og naturen, og er kraftfuld og unik, ligesom sin navnebror.

B: 120mm

H: 610cm

D: 100mm

Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning
Se også Corbett Lighting Hopper 1 væglampe her

Brand

Hudson Valley Lighting Group

Hudson Valley Lighting Group består af fire anerkendte brands samlet af få fælles principper: excellence, designdrevet kultur, fokus på miljøet og commitment til den højest mulige kvalitet. Med udgangspunkt i et stort ingeniør netværk og muligheder,  Hudson Valley Lighting Group prøver hele tiden at have en stort produktprogram og følge med tidens tendenser.

Hudson Valley Lighting rammer en række forskellige stiltyper. De fire brand’s kerne ideér er “out-of-box-experience”- en øjeblikkelig tydelig følelse af built-to-last kvalitet.

Mitzi by HVL er vel-designet, fornuftigt prissætning og baseret med målet om gennemtænkt design belysning som er tilgængeligt. Dette er vores passion. Dette er hvad vi ved. Dette er vidunderlig belysning.

Troy Lighting by HVL  rammer to århundreder af design med følelsen af nysgerrighed, skabe en eklektisk linje af håndskabte lamper, på samme tid sofistikeret and casual, der fremhæver usædvanlige og fleksible  materialer.

Corbett Lighting by HVL er flotte designs, fyldige materialer og håndskabte former som danner rammen i hvilket miljø de udsmykker. Design fra alle vinkler, Corbett’s fantastiske lamper skal opleves for at tro på dem.

Hudson Valley Lighting Group
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

IP

IP20

Farve

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter