Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Calex Beaufort Titanium

Til forrige side
Type: LED-lyskilder E27Producent: Calex
  • Calex Beaufort Titanium 5W
  • Calex Beaufort Titanium LED
  • Calex Beaufort Titanium 5W 1800K
Calex Holland logo Elministeren
838,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Calex Beaufort Titanium er en speciel jubilæums lysudgave indenfor glaspuster mesterværk.  Denne gammeldags olielampe er udført helt i glas med den spejllignende titaniumbelægning, der fremhæver design. Med Beaufort får du helt unik dekorativ belysning, der fremtoner æstetikken af en hvert interiørs rum.

Calex Beaufort Titanium har 19,5cm i diameter og 35,3cm i højde.

Lyser er 5W LED, 1800K, 90 lumen. Ved brug af en lysdæmper til LED, kan lysintensitet dæmpes og justeres til den ønskede stemning.

 

Se relaterede belysning i samme jubilæumskollektion her 

GTIN: 8712879147374

Brand

Calex

Hollandske Calex blev grundlagt i 1970 af brødrene Van Soelen. Med afsæt i spændende og innovativt design er virksomhedens DNA dekorative lyskilder. Virksomheden producerer alt fra den velkendte glødepæreform til pærer, som udgør en lampe i selv sig.

Smukke LED-varianter

Calex producerer kvalitets el-pærer bl.a. i smukke LED varianter og er leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i hele Skandinavien.

Pæren er lampen i sig selv

Hos Elministeren har vi et nøje udvalgt sortiment af lyskilder inden for glødepærer samt de populære sorte fatnings-sæt. De fleste af pærerne er dæmpbare og du kan derfor bruge dem som hyggebelysning i et hjørne i fx stuen, køkken, kontoret osv. En oplagt løsning til dig, der ønsker at skabe en unik belysning, hvor pæren er lampen i sig selv. Kig blandt andet nærmere på den populære Manhattan-pære, som med sin unikke udformning har givet lyskilder en ny dimension.

Læs mere

Calex Holland logo Elministeren
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

5W

Farvetemperatur

Dæmpning

Størrelse

Ø19,5cm/H:35,3cm

Levetid LED

15000 timer

Energiklasse

G

Vægt

325 gr.

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter