Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Vincent Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Belid
  • Belid Vincent Gulvlampe Sort-Betongrå
  • Belid Vincent Gulvlampe
  • Belid Vincent Gulvlampe Sort-Hvid
  • Belid Vincent Gulvlampe Sort-sand
  • Belid Vincent Gulvlampe Sort
2.199,00 kr
2.199,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Vincent Gulvlampe et moderne bordlys, der vil ydermere være et dekorativt element og en stilfuld tilføjelse i boligindretningen. Designet med smukke detaljer og fremstillet af materialer i høj kvalitet med satinbløde og matte overflader komponerer lampens særligt look, der går i spænd med skandinavisk boligstil.

Belid Vincent Gulvlampe giver en behagelig belysning i rigelig mængde, det justerbare lampehoved sender lyset til den ønskede retning.

For at skabe en tråd gennem belysning kan du også kombinere Vincent gulvlys med andre lamper fra den samme designserie.

Brug E27 fatning til LED lyskilde.

Producenten anbefaler E27 LED 6W

Se relaterede lamper i samme serie her.

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse II

Fatning

E27

Max. wattage

42W

Dæmpning

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal

Størrelse

H:145cm

Ledningslængde

240cm

Lampefarve

Sort, Sort-Hvid, Sort-Sand, Sort-Betongrå

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere