Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Regal 2 Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Belid
  • Belid Regal 2 Væglampe
  • Belid Regal 2 Væglampe
  • Belid Regal Væglampe
  • Belid Regal 2 Væglampe Sort
  • Belid Regal 2 Væglampe Krom
  • Belid Regal 2 Væglampe Messing
999,00 kr
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Regal 2 Væglampe knytter sig til en elegant lampeserie med et enkelt og stilfuldt design. Med Regal kan du få en dekorativ belysning, hvor selve pærer i fokus og du kan nemt ændre lampens look blot ved at udskifte lyskilderne.

Du har mange muligheder for at sætte dit eget præg.  Eksempelvis for mere industriel fornemmelse vælges en pære med synlige glødetråde, med opalhvide og store pærer fås et blødt og elegant lys.

Belid Regal 2 Væglampe er en model med to lyskilder og måler 5cm i diameter, 13,5cm i højde. Vælg mellem tre flotte finish i sort, krom eller børstet messing.

Brug E27 fatning til lyskilde med et forbrug på 40W. Bemærk, at lyskilden tilkøbes.

Med hensyn til miljø og besparelse på elregning anbefales anvendelse af LED pære.

Se relaterede Regal Lamper i samme serie her.

Designet af Joakim Fihn

Brand

Belid

Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet.

Se mere om BELID i denne video

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse I

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Dæmpning

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal

Størrelse

Ø5cm/H:13,5cm/L:37cm

Lampefarve

Sort, Krom, Messing

IP

IP21

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter