Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Pensile Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Belid
  • Belid Pensile Bordlampe E27
  • Belid Pensile Bordlappe Sand-Hvid
  • Belid Pensile Bordlampe Grøn
2.196,00 kr
2.196,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Pensile Bordlampe indgår i en moderne design kollektion, der yderligere består af en række pendler, gulvlamper og væglamper. Disse smukke lamper deles om det bøjede metalstativ og en cylindrisk lampeskærm af uldstof i forskellige flotte farvenuancer.

Pensile- serie er fuldstændigt fremstillet på producentens egne fabrik og systue i Sverige og alle tilhørende elementer er lavet med en stor sans for detaljer.

Belid Pensile Bordlampe måler i stativet af 15,5cm i basediameter, 62,5cm i højde og lampeskærmen er 13cm i diameter, 25cm i højde.

Brug E27 fatning til lyskilde, hvor anvendelse af LED lyskilde anbefales.

Ønsker du at skabe din egen lampe, er der mulighed for at lave en spændende designkombination ved at sætte dine favoritfarver af lampens stativ med lampeskærm.

Vejledende pris refererer til et komplet lampesæt.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om skabe egne komplet af et levende farvespil med lampens elementer.

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede lampeskærm her.

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse II

Fatning

E27

Max. wattage

20W

Dæmpning

Lyskilde

Medfølger ikke

Materiale

Metal/Uldstof

Størrelse

Ø15,5cm/H:62,5cm, Lampeskærm: Ø13cm/H:25cm

Ledningslængde

220cm

Lampefarve

Azurit, Grøn, Mørkerød, Sand-Hvid

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere