Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Diablo Bordlampe Ø300

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Belid
Nyhed
  • Belid Diablo Bordlampe Ø300
  • Belid Diablo Bordlampe Ø300 G9
  • Belid Diablo Bordlampe Sort
  • Belid Diablo Bordlampe Ø300 Alu
  • Belid Diablo Bordlampe Ø300 Grå
  • Belid Diablo Bordlampe Ø300
  • Belid Diablo Bordlampe Mathvid
2.499,00 kr
2.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Diablo Bordlampe Ø300 er kendetegnet af klassisk skandinavisk design, der er med rene og enkle linjer og funktionalitet skaber tidløse lamper til alle rum, miljøer og situationer.

Som en del af den meget populære lampekollektion, der yderligere består af en række pendler, væglamper og gulvlampe, kan du få en klassiker og stilfuld belysning her og nu og til mange år fremover.

Belid Diablo Bordlampe  Ø300 er fremstillet af metal og måler 48,4cm i højde og 30 cm i diameter.  Vælg mellem forskellige flotte finish, der matcher et hvert moderne boliginteriør.

Designet af Joakim Fihn

Se relaterede lamper i samme serie her 

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Lyskilde

4,4 W DIM LED inkluderet

Farvetemperatur

Lumen

470lm

Materiale

Metal

Størrelse

Ø30cm/H:48,4cm, Lampefod: Ø15,4cm

Ledningslængde

200cm

Lampefarve

Mathvid, Matsort, Oxidgrå, Messing, Grå, Aluminium, Kobber

IP

IP20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere