Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

 Axolight Urban Mini Vedhæng

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Axolight
  • ight Urban Mini Vedhængl LED
1.299,00 kr
1.299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 Axolight Urban Mini Vedhæng er en mini model og en stilfuld pendel, der præsenterer en moderne lampeserie i spændendende design med banebrydende ydeevne.

De enkelte geometriske former konverteres til den postindustrielle æstetik, der beriges med glamourøse og sofistikerede finish.

Axolight Urban Mini vedhæng er fremstillet i aluminium og fås i tre flotte farver – hvid og matte toner i bronze og nikkel.

Indbygget LED modul, der omslutter opaliseret diffuser, kaster et varmt og behageligt nedadrettet lys. Lysstrømmen er omkring 560 lumen i 3000K og kan dæmpes.

Urban fås i to modelstørrelser, som kan yderligere vælges mellem Urban Mini S og Urban Mini M.

Urban Mini S – Ø6,7cm/H:4,7cm

Urban Mini M – Ø6,7/H:17,6cm

På forespørgsel er der også mulighed for at bestille modelvariationer med LED farvetemperatur i 2700K eller 4000K.  Kontakt eventuelt vores kundeservice for at få mere information herom.

Urban er perfekt velegnet til at hænges alene eller kan kombineres sammen med andre modeller fra Urban kollektion.

Designet af Dima Loginoff

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

LED MODUL

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90

Max. wattage

8W

Lumen

560

Lumen/Watt

70lm/W

Dæmpning

Materiale

Aluminium

Modelnavn

Urban Mini S, Urban Mini M

Ledningslængde

250cm, Loftroset: Ø13cm/H:3,7cm

Lampefarve

Hvid, Bronze, Nikkel

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.