Rotaliana String W0 væglampe

Farve: Sort | Farve elastikbånd: Sort

2.595,00 kr.

Farve
Farve elastikbånd
Produktinformation "Rotaliana String W0 væglampe"

Rotaliana String W0 væglampe er enkelt og elegant. Fra væggen fremstår kort aluminiums lampearm, som kan justeres og fastholde positionen ved hjælp af de medfølgende elastikbånd som er sort eller orange. Både arme og lampehoved kan drejes i den ønskede position. Det karismatiske lampehoved med centreret hul og indbygget LED lyskilde kan dæmpes for optimal udnyttelse af lyset

Ø 10,5cm lampehoved

H 22cm arm

Ø 11cm vægbeslag

Spænding: 230V
Fatning: LED
Max. wattage: 9W
Farvetemperatur: 2700K
Lumen: 700
Farvegengivelse: 82
Dæmpning: Ja
IP: 20
Rotaliana

Rotaliana blev grundlagt i 1989 i Italien og er i dag et anerkendt og internationalt belysnings-brand. Med afsæt i nytænkende, grænseoverskridende og innovative designere er der skabt en lang række lamper, hvor der konsekvent tænkes i nye former og brug af materialer. Dette uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

New way of lighting things".

Under det sigende mottoet "New way of lighting things" er det lykkedes Rotaliana at skabe nye og trendsættende lampedesign, som er populære i mange skandinaviske hjem. De er blandt andet kendte for deres klassiske Dina-lampe, som udfordrer det klassiske valg af lampe-farve og giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Italiensk skønhed med kreativt twist".

Virksomhedes mange kreative og nyskabende lamper har vundet stort indpas hos den beviste og designglade forbruger. Uanset om du er 25 eller 70. Lækkert design med klassisk italiensk skønhed kombineret med innovative læsninger og kreative deltaljer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.