Philips Master PLC 18/8 4P 18W

34,50 kr.

Produktinformation "Philips Master PLC 18/8 4P 18W"

Philips Master PLC 18/8 4P 18W er et energibesparende kompakt lysstofrør uden indbygget starter til højfrekvensdrift. Med den flade udførelse er den velegnet til små, kompakte armaturer

L: 142,9mm

B: 27,1mm

Spænding: 230V
Fatning: G24q-2
Max. wattage: 18W
Lumen: 1200
Farvegengivelse: 80
Dæmpning: Ja
Levetid lysrør: 13000 timer
Philips

Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV'et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.