Pablo Pixo Plus Bordlampe

Lampefarve: Grafit-Messing

2.499,00 kr.

Lampefarve
Produktinformation "Pablo Pixo Plus Bordlampe"

Pablo Pixo Plus Bordlampe er med sin konceptuelle kerne en ultraeffektiv belysning. Designet med yderst funktionalitet har alle nødvendige funktioner. De drejelige elementer er både udstyret på lampens skærm og arm, der er med 360⁰ rotation og 180⁰ på foden.

Det kompakte og energibesparende LED lys er justerbart i trin-niveauer og giver mulighed for at skabe et fokuseret og blændfrit lys, hvor som helst.

Lyset er 6W LED 3000K CRI 90.

Integreret USB-port og trådløs lade-station til at oplade elektroniske devices.

Pablo Pixo Plus bordlampe fås i 8 forskellige farver og du kan finde en favorit, der passer netop til dig.

Bordlampen er hele 42 cm høj, 12,5 cm i diameter og 15 cm i bredden.

Designet af Fernando Pardo & Pablo Pardo 2011-2019

Prisbelønnet af Red Dot Award i 2012

 

Spænding: 230V
Fatning: LED MODUL
Max. wattage: 6W
Farvegengivelse: CRI 90
Farvetemperatur: 3000K
Dæmpning: Ja
Materiale: Metal
Størrelse: Ø12,5cm/H:42cm/B:15cm
Ledningslængde: 180cm
Pablo

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys. 

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.