Northern Granny Lysestage

Farve: Sort | Højde: Lav

299,00 kr.

Farve
Højde
Produktinformation "Northern Granny Lysestage"

Designet af Rudi Wulff i 2015

Northern Granny lysestage er et moderne udtryk for den klassiske lysestage med moderne twist. Fodens kanter stiger opad for at fange smeltet voks før det drypper ned på din dug eller dit bord. Den glidende messingknap gør lettere at fjerne voksrester og placere et nyt lys indeni.

Northern Granny lysestage er fremstillet i pulverlakeret metal eller messing og lavet i to højder lav eller høj.

Mål: Lav – Højde 11,5cm, bredde 9,5 cm

Høj – Højde 16cm, bredde 9,5 cm

Fås i tre finish matsort, mathvid eller børstet messing.

Vedligeholdelse aftørres med en let fugtet klud.

Se relaterede varer 

Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. 

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. 

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Se alle brandprodukter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.